tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel

TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.

V
i arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.
 

Vi arbejder blandt andet med:
 

MULTI-transfer: En unik transfer er brugelig til det meste, og betragtes  som en allround transfer. Nem at montere. I mange tilfælde er det dog ikke det optimale valg, da den har visse begrænsninger i forbindelse med renholdelse og praktisk brug. Multitransfer kan med fordel foretrækkes til tekstiler med kortere levetid, eller tekstiler der behandles forholdsvis skånsomt ved renholdelse, og i forbindelse med det daglige arbejde.
Benyttes bl.a. på cordura, arbejdstøj, jakker, sweatshirts, sportstøj, og på nylontasker
Tåler vask ved 95°. Kan tørretumbles ved 100°. Trykket påvarmes ved 140 - 160 grader i op til 12 sekunder og bør for- og eftervarmes med dækpapir i mellem presse og tryk.

SOFT-transfer:
Er er velegnet til bl.a. sportstøj med stræk og til tynde tekstiler. Den kan med fordel vælges til tekstiler hvor der ikke findes struktur, eller meget lidt, eksempelvis som t-shirt og sweatshirt, sengetøj, duge, eller servietter, og lignende tekstiler der er vævet i bomuld, polyester, eller i blandingsgarner. Farvefladen er meget blød og gør brugen mere komfortabel. Denne type transfer bør bl.a. anvendes ved opgaver hvori der arbejdes med større farveflader. Softtransfer er fleksibelt og kan vaskes og tørres ved forholdsvis høje temperaturer. Denne transfertype er velegnet til textiler der vaskes i erhvervsvaskeri.
Monteringen er hurtig, da dækpapiret skal aftages umiddelbart efter påvarmningen.
- I øvrigt samme unikke egenskaber som Multi-transfer.
Tåler vask ved 60°. Kan tørretumbles ved 60°. Trykket påvarmes ved 140 - 160 grader i op til 12 sekunder og bør eftervarmes med dækpapir i mellem presse og tryk.

MULTIFLEX-transfer:
En særdeles stærk transfer til alle typer materialer. Multiflex tåler vask og tørring ved høje temperaturer, og har en farveflade der i højere grad tåler påvirkning af de daglige arbejdsopgaver. En væsentlig detalje er transferens fleksibilitet, der bl.a. modvirker revnedannelse. En særdeles god løsning når tekstilerne skal klare en længere levetid. Multiflex anvendes bl.a. i landets førende erhvervsvaskerier. Leveres på et gennemsigtigt folie. Tåler vask ved 95°. Kan tørretumbles ved 90°. Trykket påvarmes ved 150 - 160 grader i op til 12 sekunder og bør for- og eftervarmes med dækpapir i mellem presse og tryk.

SOFTFLEX-transfer:
En meget holdbar stræktransfer, der er velegnet til sportstøj, bomulds-strech, lycra, m.m.. Softflex er specielt udviklet til sportstøj, og andre strækbare tekstiler. Det er en blød og behagelig transfer. Soft-flex transferen er opbygget med en trykbar limbagside, i stedet for limpulver, som normalt anvendes. Dette gør at der aldrig kan forekomme limmangler, og derved undgåes afstødning efter påvarmningen. Dette kendestegnes ved at der ses en tynd klar kant rundt om motivet. Den trykbare lim gør at transferen føles blødere, ligesom den er mere dækkende end Softtransferen, men mindre dækkende end resten af sortimentet, hvilket betyder  at nogle af farverne vil være mindre dækkende end De er vant til. Ønskes dette kan der tilføres en hvid baggrund. Soft-flex findes i alle standardfarver, og produceres i specialfarver efter Pantoneskalaen. Softflex skal påvarmes ved 170°, og tåler 60 graders vask og tørretumbler ved en lav temperatur, med vrangsiden ud.

FLOCK-transfer:
Kendetegnes ved en velourpræget og blød overflade, der kan anvendes i flere sammenhænge;  fra t-shirt, polotrøjer, arbejdstøj, sportstøj, etc.. Der kan skabes farverige motiver, som på mange tekstiltyper passer fint sammen, og giver en helhed med harmoni i det færdige produkts sammensætning. Det færdige resultat virker som et emblem der hævet motivet, og derved giver en maksimal visuel effekt. Tåler vask ved 95°. Kan tørretumbles ved 90°.

POLYTAC-transfer
, er beregnet til kunststoffer såsom nylon, tactel og regntøj. Transferen har et tyndt limlag, der forbinder transferen til tekstilerne, og resultere i et præsentabelt tryk i tokomponent udførelse. Polytac bør kun anvendes i forbindelse med tekstiler, hvor temperaturen i vaskeprocessen ikke overstiger 40 grader. Tåler vask ved 40°. Kan ikke tørretumbles.

SUBLIMATIONS-transfer,
er udelukkende anvendelig til kunststoffer i hvide eller lyse farver. Især kunststoffer der beror på polyester- og acetat-baserede produktioner er velegnede. Sublimations-transfer består af et farvelag der ved monteringen blødgøres, og under pres føres ind i tekstilets øverste lag. Farveområdet virker som tekstilet øvrige flade, og mærkes derfor ikke. Sublimationstransfer anvendes ofte til paraplyer, bannere, overtræk, presseninger, etc.. Tåler vask ved 40°. Kan ikke tørretumbles.

Digital
-transfer:
Med digitaltransfer får De et tryk, der svarer til det De ser på pc-skærmen. Digitaltransfer leveres som dækkende transfer, idet der mellem den hvide overflade og limbagsiden, er en tynd plade af metal .
Derfor er den velegnet på sublimationsindfarvet polyester, bl.a. på spilletrøjer og løbetøj, samt luvede artikler, som softshell og fleece. Digitaltransferen kan også anvendes til at dække tidligere påvarmede tryk. Denne teknik giver mulighed for gengivelse af de fineste detaljer.

Særdeles strækbar.
På trods af den tynde farvemængde er transferen meget holdbar.

Spændende designmæssige muligheder.
Teknikken beror på digital print, hvor printet overføres direkte på tekstilerne.
Det er muligt at placere et motiv tværs over syninger, lommer, lynlåse, stolpelukninger, knapper m.m..

Motiverne kan leveres efter Deres ønske, og prisen er den samme uanset antallet af farver.

Digitale transfer fremstilles uden film, og påføres derfor ikke  startomkostninger.

Denne teknik kan bearbejdes i filformater der er udarbejdet i EPS, PDF, TIFF og JPEG-filer, EPS-filer er dog stadig at foretrække. opløsningen være minimum. 300 dpi., når logoet er skaleret optimalt.

OBS
.:
Der er ingen begrænsninger antallet af farver i et tryk.
Billeder, tekst og logo med rasteforløb, kan laves i en meget høj kvalitet.
Små detaljer fremstår knivskarpt.
Leveringstiden er sædvanligvis kort.
Produktionsprisen er den samme, uanset antallet af farver.
Der ingen startomkostninger tilknyttet denne teknik.
Minimumsproduktionen er på 10 ens tryk.
Transferen tåler vask ved 60 grader samt tørretumbling med vrangen ud.

Standardtal:
Vi producerer flere typer tal, og har de mest gængse til hurtig levering. Tal kan bl.a. leveres i 4 standardstørrelser; 8, 10, 15, og 20 cm.. Når der bestilles tal i sæt, leveres 2-cifret tal sammenhængende, hvilket gør påvarmningen lettere.
 
Højde 8 cm. 10 cm. 15 cm. 20 cm.
Anvendelse Træningsdragte Spillerbluser shorts Børneryg Voksenryg

Tal kan leveres i standardfarverne: Hvid, sort, blå, rød, gul, sølv, og guld - Udskårne tal, bogstaver og tegn, í øv-rigt, efter opgave, i formater efter Deres krav.


Standard navnetekster
kan leveres som spillernavne, postkassetekster og logotekster i transfer, og som plottertransfer - hvilket baseres på udskåret folie, til påvarmning eller direkte montering.

Textiltryk
er prismæssigt den mest fordelagtig løsning ved tryk i større antal.

PRÆG
er en teknik der gør det muligt at nedfælde tekst og logo i eftergivelige emner, såsom noget plast, vinyl, skind, pap, etc..

Det kan gøres som blindpræg, eller ved hjælp af mere end 20 lagerførte standardfarver.

Præg kan udføres som kold- og varmepræg, og kræver udfærdigelse af en silikatkliche, der beror på det ønskede logo eller tekst.

Denne skal produceres til hver opgave og i eksakt størrelse.

En fordelagtig og elegant løsning hvor tryk ikke er nok.

arbejdsmetoder for tryktex.dk silketryk fra tryktex.dk textiltryk fra tryktex.dk transfer som trykmetode  

print og printopgaver fra tryktex.dk   


Se mere på €e næste sider - følg pilene.

Forrige side
Næste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.