tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.

V
i arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Vi arbejder blandt andet med:
Consystec Design-Glasskilte, er et skiltesystem til intern skiltning, med et omfattende program af mange skiltestørrelser og typer, og som gør at der findes en løsning på ethvert skiltebehov i gedigne og stilsikker individuelle løsninger.

Væg og dør skilte - Skilte i specialhærdet glas, til ophængning fra loft, væg eller til montering på diske - individuelt bearbejdet, eller som standardløsninger.

Hent inspirationsfolderen om:
- Konvex Design
- Konvex 2
-
Konvex LED Design
-
Varianter

-
HOVEDKATALOG

- det fylder 9 mb som PDF-filer.

Som udgangspunkt kan vi levere alt i skilte - også i glas - med og uden lys.

Se også et par andre eksempler på glasskilte, der kan danne grundlag for en yderligere dialog.


Revers- og messeskilte.
Revers- og messeskilte kan leveres i mange varianter, og til mange priser.


Produkterne kan ses i vort katalog
-
hent det i PDF-format her.

Der findes andre indgangsvinkler i færre - eller mange alternativer - forhør Dem på telefon +45 64713608*.

Leveringstiden kan være fra 8 - 30 dage - afhængig af Deres ønsker og krav. Omsorgen for naturen og det miljø vi efterlader i fremtiden har stor betydning.

Vi arbejder derfor aktivt på at udvikle produkter og arbejdsprocesser, som har så lidt påvirkning på miljøet som muligt. Eksempelvis med et fungerende genbrugssystem til produkterne.


Selvklæbende udskårne og trykte folietekster - logoer - bogstaver - labels, klistermærker, og...
 

- kort sagt, alt i skilte og skiltning - deri telte til brug for dagligdagen, marketing og som salgsartikel - i små eller større mængder i produktion, efter Deres krav. Vi kan fra lager og i produktion tilbyde et stort program indenfor telte og læsejl af enhver art, gerne efter Deres beskrivelse og krav.

Herunder illustreres nogle af mulighederne i produktion.
De efterfølgende sider kan give et indtryk at alternative muligheder og de er velkommen med en forespørgsel der beror på Deres aktuelle krav.
 

National- og reklameflag, vimpler - samt bannere, telte, markedsparasoller og stadepladser


Reklame- og markedstelte som standard eller efter opgave - med og uden reklame.  
 Foliotekster
- streamers - logoer - bogstaver - navnetræk - labels - etiketter, klistermærker, etc. - til brug for alt det De har behov for i dagligdagen.

Den enkle løsning i udskårne foliotekster til opklæbning (på bilen, døren, vinduet, skiltet, eller hvad det skal påsættes), klare vi ofte i løbet af et par dage - med print i en eller flere farver, inden for ca. 10 dage - eller efter aftale.


BENYT GERNE BESTILLINGSFORMULARERNE nederst PÅ SIDEN.


Vi har efterfølgende
lagt et par eksempler frem, som muliggør et indtryk af mulighederne - og noget der kunne ligne en pris, men de er velkommen til at sende Deres forslag og ønske til os, - gerne i en vektoriseret eps.- eller .PDF-, cdr.-fil, eller som et jpg.-billede.

Såfremt det drejer sig om en tekst, vil vi gerne at De medsender en fil der indeholder fonten = altså den skrifttype, der skal anvendes ved en fremstilling af Deres oplæg og naturligvis en beskrivelse af den farve De ønsker det færdige resultat udført i.
Konturskårne klistermærker og folieskæring med serigrafiske farver Vi producerer klistermærker, streamers, logoer, foliebogstaver både som udskåret og printet med solvente, eller serigrafiske farver, helt op i 1400 dpi..

Kontakt os for en uforpligtende aftale, så vi kan rådgive Dem bedst mulig inden De kaster Dem ud i kunsten i at blive mere synlig. Herunder er illustreret lidt om metoder, ligesom der er vist et par eksempler - det er kun fantasien der sætter grænser.

Klistermærker og folieskæring.
Konturskårne klistermærker og folieskæring med serigrafiske farver.

Vi producerer klistermærker, streamers, logoer, foliebogstaver både som udskåret og printet med solvente, eller serigrafiske farver, helt op i 1400 dpi..

Produktet er slidstærkt, og vi skærer og printer på mange forskellige medier, som f.eks. folie, vinyl, transparent, presenning, net og stof.

Maskinen printer i 134 cm. bredde og indeholder en skæreramme der gør det muligt at konturskære ethvert emne. Uden brug af forme og specialværktøj, der til en minimal omkostning giver os mulighed for at levere kreative løsninger - selv i mindre oplag, i store formater og med kort varsel.

Smartsigns, cnc-produktion, display, udskæring af skilte
-
i expanded polystyrene (EPS), styrofoam eller styropor,

Design og produktion af flamingoskilte kan med et forholdsvis kort varsel leveres i enhver udgave, til inden- og udendørs brug.

Ved brug af CNC-maskiner der i en effektiv produktion, gør det let at levere specifikke opgaver med kort varsel bl.a. når der skal indrettes messer, showroom og butiksfacader.
 

Vi udskærer bogstaver og figurer i polystyren og har erfaring med små og større opgaver


Materialet muliggør en fremstilling som kulisser, facadebogstaver, podier, eller som dekorative emner i bl.a. studier, og logos i rustfri stål, aluminium, kobber, messing og acryl, med det specielle EPS-flamingo som logo og bogstaver til messer, store fremvisningslokaler, kontorer og lignende. Vore kunder omfatter bl.a. modebranchen, messearrangører, bygge- og bilsektoren, reklamefotografer og dagligvarehandlen, hvor flamingo har gjort indpas som et spændende markedsføringsobjekt.
 
3D flamingoskilte - 52 grader

3D flamingoskilte

3D flamingoskilte - REW
 
 

STANDARDSKILTE TIL MANGE FORMÅL


Standardskiltning, og facadeskilte efter opgave.
Hermed vort nyeste oplæg på skiltning,  der kan leveres fra lager - eventuelt med Deres logo eller budskab produceret efter opgave - oftest fra dag til dag.


Standardskiltning, og facadeskilte efter opgave.


Standardskiltning,
såsom Gadeskilte - Plakat- & Bannerlister - Banner og Displays - Modul Systemer - Lysskilte - Skilteblæk - Messesystemer - Brochurestandere - Multi Stand Displays - ShopLine Impulz - og tilbehør, samt reservedele, der kan leveres med kort varsel fra lager.
 


Hermed vort nyeste oplæg på skiltning,  der kan leveres fra lager - eventuelt med Deres logo eller budskab produceret efter opgave - oftest fra dag til dag.


Se online-kataloget - klik her.
 

Bil- og foliereklame.
 

Bilreklamer efter opgave og tilbud Bilreklamer efter opgave og tilbud
 
Bilreklamer efter opgave og tilbud Bilreklamer efter opgave og tilbud
 
Bilreklamer efter opgave og tilbud Bilreklamer efter opgave og tilbud

Har De spørgsmål til ovenstående eller et ønske om andre løsninger, er De velkommen til at kontakte os.

arbejdsmetoder for tryktex.dk silketryk fra tryktex.dk textiltryk fra tryktex.dk transfer som trykmetode  

print og printopgaver fra tryktex.dk   


Se mere på €e næste sider - følg pilene.

Forrige sideNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.