tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.

V
i arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.


Produktion og bestilling.
Når De bestiller transfer eller andet tryk følges en fast procedure der sikre en ensartet behandling og produktion.
Opgaven tastet i vort system, hvor den beskrives, "sættes" og iværksættes fysisk, og der laves korrektur.

I Prepress bearbejdes budskab, logo eller tekst, primært i Illustrator-baserede programmer.
Opgaven mailes normalt til Dem, for at De kan se det og godkende resultatet.
Når det er sket, skal vi forberede det der skal blive til tryk. Efterfølgende produceres filmen, og en ramme klargøres. Denne trykkes derefter på serigrafiske maskiner, hvor én farve trykkes ad gangen. De fleste produkter bliver tørret, eller fikseret, i en varmetunnel ved ca. 135 grader. Når transferen er færdigtrykt, renskæres emnet, og monteres eller pakkes i poser, klar til fremsendelse.

Produktion af f.eks. transfer beror på at focus rettes mod en høj ensartet kvalitet, hvorfor der i processen er flere krav til fremstillingen.

Et eksempel kan være stregtykkelser, eller at der skal hvid farve bag trykket, bl.a. for at gøre farven dækkende når den er monteret.

Et andet krav kan være at farverne må/kan, eller skal, overlappe hinanden, et spørgsmål til hvilke rammer de forskellige farver skal på, hvordan temperaturen og hastigheden skal være varmetunnellen.

Papirtyper, lim, pulver, trykbare emner, farvetyper, o.s.v. er nøje beskrevet, så der ikke er tvivl om opgaven og resultatet. Når et emne første gang produceres, bliver forløbet noteret, så en fuldgyldig beskrivelse af anvendte farver der er brugt, lige som undvigelser, der kan have betydning for opgaven, beskrives.

Det betyder at De, når De genbestiller en tidligere udført opgave, er sikret en ensartet kvalitet, efterfølgende, hver gang.

Lønarbejde af alle typer udføres efter tilbud og opgave.
Vi kan trykke på flade emner i formater op til 60 x 60 cm., når der er tale om textiltryk, og op til 1000 x 1600 cm., når der er tale om transfertryk. Serigrafisk tryk i alle formater. Udskårne og printede emner, uden samling, op til 120 cm i længde eller bredde - andet efter opgave og tilbud.

Specialproduktion. Vores standardsortiment byder på et spændende sortiment af forskellige kvaliteter og dessiner. Vi har ud over dette mulighed for at være til rådighed, når der er særlige krav til kvalitet, design, funktion, idet specialproduktioner er et af vore specialer, bl.a. gennem et netværk at professionelle samarbejdspartnere i Europa og Østen.

Mulighederne
er stort set kun begrænset af Deres fantasi og krav. T-shirt, polo t-shirt og sweatshirt, samt til håndklæder og canvas- eller muleposer kan special-produceres - i enkelte dessiner, eller som en del af en kollektion.
For eksempel som nakkelabel, den label der oftest er placeret i nakkens halsåbning.
I disse sammenhænge kan vi også sikre egne labels og etiketter efter Deres ønsker. For eksempel som nakkelabel, den label der oftest er placeret i nakkens halsåbning. Dem kan vi levere efter opgave, som vævede, broderede eller som trykte. En stor del af vore produkter kan leveres med neutral nakkelabel, og med vaskeanvisninger med eget brand.

I disse sammenhænge kan vi også sikre egne labels og etiketter efter Deres ønsker. I disse sammenhænge kan vi også sikre egne labels og etiketter efter Deres ønsker.

Nakkeprint, der ofte anvendes på bl.a. svedtransporterende løbetrøjer, indeholder normalt kun et print på selve tekstilets inderside, men kan placeres efter ønske. Nakkelabel kan også leveres som transfer, således at De selv er i stand til at montere logo og budskaber i de kollektioner De har i huset, eller løbende får produceret.
Transfer produceres normalt med et minimum på 10 ark, der har en normal levetid på op til 12 måneder. Special-produktioner kan fremstilles i de fleste kvaliteter, og alle farver udarbejdes på grundlag af Pantones farvesystem.

En specialproduktion kan indfarves i én eller flere farver, og der er mulighed for at skabe kontraster på bl.a. ærmer, rib, krave, stikninger, piping, skygge, håndtag, og så videre. Tryk, broderi, etikettering eller applikationer af anden art som en integreret del af artiklen, eller som accessories. Hvis der er krav til ophængning på bøjler, indpakning, papindlæg, eller hangtags, er dette også en mulighed. Der udarbejdes altid prøver inden en egentlig produktion iværksættes. De fremsendes inden igangsætningen, til godkendelse.

Kvanta kan ved specialproduktioner være meget forskellige.
Caps, T-shirt, sweatshirt og polo t-shirt kan produceres fra 100 - 250 - 1000 enheder, som minimum, Håndklæder kan produceres fra ca. 50 - 1000 enheder, som minimum.
Canvas- og muleposer produceres som udgangspunkt fra 1000 stk. ca. 2 - 4 måneder.

Levering kan ske som søfragt med en leveringstid på ca. 6 - 12 uger, luftfragt med 1 - 3 uger.

Betingelser. Levering: ab fabrik - eller ved import, dansk grænse.

Betalingsbetingelser: Specialproduktioner og import forudsætter betaling ved korrekturgodkendelsen.


Specialproduktioner af enhver art - i enhver mængde - med tryk og broderi.


Unikt og individuelt.
Med ID-Identity der er kendt for kvalitet, en bred kollektion og hurtig levering, kan vi det, og mere til.

Vi udvikler individuelt tøj - lige fra en enkelt "style" til en hel serie - som matcher Deres ønsker og behov.

Det kan være krav om særlige funktioner og designmæssige detaljer, eller specifikke farver, der matcher virksomhedens profil.

Specialproduktioner af enhver art - i enhver mængde - med tryk og broderi.


Vi kan løse alle udfordringer med helt unikke individuelle løsninger.

Vi har arbejder med afprøvede materialer, kvaliteter, mål, og designs, som kombineres med mange års erfaring.

Manuelle varmepressere kan leveres fra bl.a. Stahl.

Her sikres De et udstyr i den nyeste teknologi til en fornuftig pris, der leveres med digitalstyring af temperatur og tid. Varmepressen anvendes til montage af transfer, samt i forbindelse med montage af strygefolie på tekstiler. Stahl yder livstidsgaranti på varmeplader, og 2 års garanti på maskinen. Der må forventes leveringstid.

Stahl SprintTM MAG HOVER - 40 x 50 cm., digitalstyret varmepresse, der selvåbner når tiden er gået. Specialmodel til brug sammen med tekstilprintere. Stahl SprintTM MAG - 38 x 38 cm., manuel presse med termostat og timer, Sort presse med selvåbner. Stahl SprintTM MAG - cap varmepresse til anvendelse til montering aftransfer på kasketter, t-shirt ærmer, bukseben og tasker. Varmeareal på 9 cm. x 16 cm.. Selvåbner.
Stahl HotOneTM MugMaster - en varmepresse der anvendes til transfermontering på krus. Stahl HotOneTM Glasering - Efterbrænder transfers, så trykket sikres lang holdbarhed, og kan tåle maskinopvask.
Extra Bundplader til Stahls' SprintTM CLAM - kan ikke bruges på Stahl Junior eller Stahl Clam 38 x 38 - 40 x 40 Quick-Slip-Cover - beskytter bundpladen mod skidt, og beskytter når transfer anvendes på begge sider af et emne.
Teflon ark - lægges over transfer for at beskytte varmepladen, giver en let struktur. Kan anvendes igen og igen. 49 cm. x 46 cm.. Teflon puder - når der skal tages højde for knapper, syninger, eller lommer. Termo Tape - holder transfer på plads, 66 m. ruller.


arbejdsmetoder for tryktex.dk silketryk fra tryktex.dk textiltryk fra tryktex.dk transfer som trykmetode  

print og printopgaver fra tryktex.dk   


Se mere på €e næste sider - følg pilene.

Forrige sideNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.