tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX arbejder med synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk!

V
i arbejder med alt indenfor tryk, såsom textiltryk, transfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Konceptet beror på en totallevering af tryk efter Deres krav, på Deres artikler, eller på artikler leveret af os, efter tilbud og opgave af enhver art.

Vi er samlet set leveringsdygtige i alt trykbart, som enkeltopgaver og som totalløsning, hvad enten opgaven beror på ad hoc-leverancer, eller som rammeaftaler, der ønskes leveret over kortere eller længere perioder.

Tryktex har mange års erfaring med tryk, og de teknikker der fordres af et personale inden for faget. Vi trykker på alle former for tekstil - fra babytøj, til arbejdstøj, t-shirt, bøllehatte, og termokedeldragter, samt på skilte, bannere, flag, og andre reklamerelaterede artikler.

Vi har gennem en lang årrække leveret sports- og profilbeklædning til private, skoler, sportsklubber, og til erhvervsvirksomheder indenfor den private og offentlige sektor, ligesom vi har stor glæde at at servicere reklamebureauer.
 

Vi har både lyst, kompetence og faciliteter til at løse små og store opgaver.
 

Vort primære virke sker som underleverandører til industri, reklamebureauer og til forhandlere af profil- og reklamebeklædning.

hvem er tryktex.dk hvad kan tryktex.dk hvor finder jeg tryktex.dk  

arbejdsmetoder for tryktex.dk silketryk fra tryktex.dk textiltryk fra tryktex.dk transfer som trykmetode  

print og printopgaver fra tryktex.dk   


Kontakt os på den direkte servicetelefon 64713608* - eller e-mail; info@tryktex.dk, på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00.

Se mere på €e næste sider - følg pilene.

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.