tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.

Vi arbejder med alt indenfor tryk,
såsom textiltryk, transfertryk, digitaltryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

Vi arbejder blandt andet med:
Caps, kasketter og huer i mange varianter.
 
Vi har et bredt udvalg af caps og bøllehuer, og kan specialproducere det De har behov for ved blot 300 enheder. Vi har et bredt udvalg af caps og bøllehuer, og kan specialproducere det De har behov for ved blot 300 enheder. Vi har et bredt udvalg af caps og bøllehuer, og kan specialproducere det De har behov for ved blot 300 enheder. Vi har et bredt udvalg af caps og bøllehuer, og kan specialproducere det De har behov for ved blot 300 enheder. Vi har et bredt udvalg af caps og bøllehuer, og kan specialproducere det De har behov for ved blot 300 enheder.

Vi har et bredt udvalg af caps og bøllehuer, og kan specialproducere det De har behov for ved blot 300 enheder.

classic-wear.dk - en verden af muligheder
 
Se noget om mulighederne her og på de følgende sider. Gildan er et brand der får alle detaljer med.
ID-LINE profil- og fritidstøj fra tryktex.dk Unikt og individuelt. Med ID-Identity der er kendt for kvalitet, en bred kollektion og hurtig levering, kan vi det, og mere til. Vi udvikler individuelt tøj - lige fra en enkelt "style" til en hel serie - som matcher Deres ønsker og behov.


Specialproduktioner af enhver art - i enhver mængde - med tryk og broderi.


Det kan være krav om særlige funktioner og designmæssige detaljer, eller specifikke farver, der matcher virksomhedens profil. Vi kan løse alle udfordringer med helt unikke individuelle løsninger. Vi har arbejder med afprøvede materialer, kvaliteter, mål, og designs, som kombineres med mange års erfaring.


PRO wear - T-shirt - Poloshirt - Sweatshirt - Skjorter - Overtøj - Accessories - Børnekollektion.
 

PRO wear - T-shirt - Poloshirt - Sweatshirt - Skjorter - Overtøj - Accessories - Børnekollektion

arbejdsmetoder for tryktex.dk silketryk fra tryktex.dk textiltryk fra tryktex.dk transfer som trykmetode  

print og printopgaver fra tryktex.dk   


Bestillingsskema.
På siden "bestillingsskema" har vi oplistet de mest almindelige former for spørgsmål der stilles til de opgaver vi løser. Udfyld skemaet, og få et "her-og-nu-indtryk" af hvad en opgave bero på - eller fremsendt Deres materiale pr. mail, hvorefter vi beregnet et konkret oplæg.

Se mere på €e næste sider - følg pilene.

Forrige sideNæste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.