tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.

TRYKTEX - tryk, for alle - til alle - synliggørelse ganske enkelt - få det på tryk.

TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på trykkarrusel


TRYKTEX er specialister i synliggørelse, ganske enkelt - få det på tryk.

Vi arbejder med alt indenfor tryk,
såsom textiltryk, transfertryk, digitaltryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.
 
Vi arbejder blandt andet med:
Broderi der kan udføres på de fleste vævede og strikkede artikler.

Det kan tilføres direkte på artiklen, eller som mærker og etiketter. Broderi på eksempelvis jakker, bluser og skjorter, kan vi tilbyde broderi efter følgende læst:

Broderi i farver, størrelse og mønster angivet Dem, på færdigvarer eller på filt. Logo udføres efter Deres rentegnede oplæg.

Stort set alle materialer kan broderes, som direkte broderi, eller som broderede mærker, til bl.a. påsyning. Små bogstaver er ikke altid velegnet til broderi.

Som en minimumsbetragtning er 4 - 5 mm. høje bogstaver det optimale. Store tekster og logos er ikke altid egnede på tynde artikler, der er tryk bedre løsninger.

Størrelsen på et givent broderi betyder meget for det færdige resultat.
Brystlogos bør være maksimalt 12 - 13 cm. i bredden og op til 5 - 6 cm. i højden.
På fronten af caps er gyldige broderiløsninger normalt berammet til 12 - 13 cm. i bredden og 5 - 6 cm. i højden, nakkeområdet på 6 - 7 cm. i bredden og 2 - 3 cm. i højden.
Et givent logo placeret på en ryg bør ikke overstige 27 - 30 cm. i bredde eller højden.
T-shirt bør ikke broderes hvis vægten (tykkelsen) er under 200 gram2 - og bør da ikke være på mere end 29 cm..
 


tryktex.dk; BRODERI OG BRODEREDE MÆRKER: ALT INDENFOR TRYK, såsom textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.


I disse sammenhænge kan vi også sikre produktion
af Deres egne labels og etiketter efter Deres ønsker. For eksempel som nakkelabel, den label der oftest er placeret i nakkens halsåbning. Dem kan vi levere efter opgave, som vævede, broderede, eller som trykte. En stor del af vore produkter kan leveres med neutral nakkelabel, og med vaskeanvisninger med eget brand.
 

I disse sammenhænge kan vi også sikre egne labels og etiketter efter Deres ønsker.I disse sammenhænge kan vi også sikre egne labels og etiketter efter Deres ønsker.


Nakkeprint, der ofte anvendes på bl.a. svedtransporterende løbetrøjer, indeholder normalt kun et print på selve tekstilets inderside, men kan placeres efter ønske.
Nakkelabel kan også leveres som transfer, således at De selv er i stand til at montere logo og budskaber i de kollektioner De har i huset, eller løbende får produceret.

Transfer produceres normalt med et minimum på 10 ark, der har en normal levetid på op til 12 måneder.

Specialproduktioner kan fremstilles i de fleste kvaliteter, og alle farver udarbejdes på grundlag af Pantones farvesystem.
For eksempel som nakkelabel, den label der oftest er placeret i nakkens halsåbning.

arbejdsmetoder for tryktex.dk silketryk fra tryktex.dk textiltryk fra tryktex.dk transfer som trykmetode  

print og printopgaver fra tryktex.dk   


Se mere på €e næste sider - følg pilene.

Forrige side
Næste side
tryktex.dk; ALT INDENFOR TRYK, såvel textiltryk, tranfertryk og silketryk, på tekstiler og skilterelaterede emner, samt på reklameartikler.